4 Kasım 2011

Mis Gibi Zerrin'imin Mis Gibi Hediyesi ve Mim...



Merhabalar nasılsınız iyisinizdir inş? Malum bayram üzeri her yerde bayram için tatlı koşturmacalar var eminim,ne güzeldir o bayram temizlikleri sanki hiç temizlik yapılmıyormuşçasına bayrama özel yapılan temizlikler.Bayram alışverişleri bayram için yapılan tatlılar kısacası güzel ve heyecanlı bayram günlerinde herkeslere kolaylıklar diliyorum canım arkadaşlarım.

Şimi başlıktada belirttiğim gibi yukarıda fotoğrafını gördüğünüz bu güzelim kurabiyeleri sevgili arkadaşım Zerrin .misssgibi gönderdi.Facede bir gün değişik pırasalı tarfileri olan  ve paylaşanlara ufak bir hediye göndereceğini yazmış sevgili Zerrin bende çok iyi okuduğumu anlamamışım çekilşli bir şey sandım çekilişlere de pek katılmam iki defa çatı katı blogumun hedye çekilişine katılmıştım nasılsa şansım yok ki diye yazdım tarifimi .

Aaaaa ne göreyim Zerrin'imin adres bilgilerimi istediği sıcacık mesajını almak beni çok mutlu etti ayrıcada  çok şaşırdım ve çok sevindim tabi vee sonuç fotoğraflarda gördüğünüz ama lezeetini bilmediğiniz o müthiş kurabiyeler çok ama çok güzellerdi hediye paketinin açılmasından beş dk sonraki halidir son fotolar:)  Ellerine sağlık canım tekrar çokk teşekkür ediyorum inceliğin ve zahmetin için...

Gelelim ikinci konumuz olan mime:) Sevgili Emine hanım  mutfakincisi mimlemiş beni kendisine çokk teşekkür ediyor ve geçiyorum cevabıma:)

Anladığım kadarı ile mim konusu bizde anısı olan şarkıları paylaşmak,gençliğimin hayallerim de ki şarkıların sahibi olan  ilk şarkım COŞKUN SABAH "AŞIĞIM SANA" şu an çok fazlaa dinlemesem de Coşkun Sabah'ın bu şarkısının yeri ayrıdır bende.

İkinci şarkımda eşimle  bizim şarkımız olan bir şarkıdır FATİH KISAPARMAK "KİLİM" bu şarkıyı ve Fatih Kısaparmak'ı halen çok severek dinlerim.


Ben sizleri mimledim ama hayatınızda sizi ençok etkiliyen kararlarınıdan birini sorsam acaba bu kadın deli mi dersiniz herhalde ama deli değilim...Ben gerçekten merak ediyorum hayatımızda verdiğimiz en önemli karar ???

Diye sormuş Emine hanım bende cevaplıyayyım bakalım:) Benim için en önemli karar 32 yaşındayken yarım kalmış lise eğitimimi tamamlamak oldu,ilk liseye kaydımı yaptırdığımda eşimin "liseyi bitirip de ne yapacaksın çalışabileceğini mi düşünüyorsun" demesi bende dahada hırs yapmıştı ve liseyi bitirdiğim yıl iş yerime yaptığım başvuru sonucu işe alınmam benim hayatımın dönüm noktasıdır ,liseyi bitirmek için başlangıcı yapmam benim için en önemli kararlardan biridir. İşe giriş hikayemi okumak isteyenler sadece bir tık yapmanız yeterli.İnş Üniversiteye girdiğimide buradan duyurmak kısmet olur şimdiki en büyük hayalim bu çünkü.




TÜM ARKADAŞLARIMIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR TÜM GÜNLERİMİZİN BAYRAM TADINDA GEÇMESİNİ DİLERİM...


19 yorum:

  1. afiyet olsun mukocuğum. anladığım üzere kargoda biraz parçalanmış kurabiyeler. Ama beğenmenize çok sevindim.

    sıcacık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel mim yazısı yazmışsın öyle canım ya çok beğendim :) gönlüne sağlık,,,ah ah ne güzel şarkılar vardı eskiden dimi,nostalji yaşıyoruz mim sayesinde,bend ecevaplıyacağım ilk fırsatta :)
    sevgiler canım,selamlar...

    YanıtlaSil
  3. bende en icten duygularımla bayramını kutluyorum ailenle sevgilerimle mukom:)))))

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel afiyet olsun,dostluğunuz daim olsun..

    YanıtlaSil
  5. afiyet şeker olsun mutlu bayramlar muko abla..

    YanıtlaSil
  6. Afiyet olsun şekercim :) iyi bayramlar öperim :) sen aziminle daha niceeee kararlar verirsin canım :) şarkılarını biliyorum zaten :)

    YanıtlaSil
  7. Hayirli Bayramlar canim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. yapanın gönderenin ellerine sağlık e sizede afiyet bal olsun canom :)
    ve kurban bayramını kutlar her gününün bayram tadında sevdiklerinle geçmesini dilerim mukocuğum :)

    YanıtlaSil
  9. Afiyet olsun yarasın..sağlıkla nice mutlu bayramlara canım bayramın mübarek olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. zerrin-misss;yok canım çok parçalanma olmammış sadece iki tanesi oda olacak dimi ama:) teşekkür ederim tekrar tekrar

    YanıtlaSil
  11. Gelibolu17;teşekküre derim gülcanım gelibolum:) hadi bakalım sen neler yazacaksın

    YanıtlaSil
  12. *Selinka** ;teşekürler canım benim

    YanıtlaSil
  13. reyhane;çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Gul/İnn ;çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  15. Ülkü ;teşekkürler ülkücüm sağolasın

    YanıtlaSil
  16. anneminkizıyim ;teşekkürler ablacım

    YanıtlaSil
  17. esengül ;canım canımm çok teşekkür ederimmmm

    YanıtlaSil
  18. MARİFETANE ;çok teşekkürlerrrrr

    YanıtlaSil
  19. http.//belguzaranne.blogspot.com30 Kasım 2011 19:22

    ıyı akşamlar sevgıler bırakıyorum

    YanıtlaSil