27 Nisan 2010

Sergi ve Nazan'ım



Merhaba,bu sıra blog arkadaşlarıma pek vakit ayıramıyorum,okuyorum bir çoğunuzu fakat yorum yazamıyorum inş eski aktfiliğime dönerim kısa sürede.
Ko-mek(kocaeli meslek edindirme kursları) te her yıl düzenli olarak yapılan 23 nisan sergisinde bu yıl ki konu çocuğun dünyasına yolculuk idi ve sergide bir değişiklik yapılarak bu yıl benim görev yerim olan gebzede yapıldı.Ve haliyle sorumluluğumuz büyüktü gebze çalışanları olarak.Bana düşen görev ise serginin asılışı ve açılış gününde olmak üzere ki asılış aşaması oldukça yorucuydu.Tam 36 kurs merkezinin el sanatları bölümünden gelen o güzelim oyuncakları ve eşyaları düzgün bir şekilde sermek sabahın dokuzundan akşamın dokuzuna dek sürdüki gerçekten çok yorucuydu.Akşam eve geldiğimde ayaklarımın üzerien basamaıyordum resmen.Ama sonucun mükemmel olduğunu görmek tüm yorgunluğumuza değdiğini düşündürdü.



Yukarıda gördüğünüz İbiş ile zeliş sınıf çalışması ve alttaki çocuk elbiseleri ve pamuk prenses kostümü kursiyerlerime ait...





Yine yukarıda gördüğünüz resimlerde ko-mek te resim öğretmenliği yapan kızkardeşimin kursiyerlerine ait...










Yukarıda ki ve aşağıdaki fotoğraflarda sergiden genel görünüş gelen konuklarımız ve biz çok beğendik her ürün ayrı ayrı çok güzeldi siz ne dersiniz?







Veee günün süprizi beni cuma gününden arayarak kuzenlerinin gebzede olduğunu serginin tam olarak yerini öğrenmek istediğini söyledi meğer asıl amacı bana süpriz yapmakmış ve tabii ben durakta konuştuğum için ne dedğini doğru düzgün anlamadım,cumartesi günü görevli olmadığımı hatta yolumun uzun olduğunu yoksa gelip kuzenleriyle tanışmak isteyebileceğimi ama 45 dklık yolu çekemiyeceğimi söyleyince süprizinide batırmış oldum açıkçası.ertesi gün tekrar iletişime geçince kendisininde gebzede olduğunu hatta sergi yerine çok yakın olduğunu söyleyince dururmuyum tabi atladım otobüse gittimm ve o çokk cana yakın, çok sıcak, çokk güzel nazan hanımcığımla tanışmak süper oldu bence bir saatlik zaman açıkçası bana yetmedi ama inşallah tekrarlıyacaz bu buluşmayı sanaldan edindiğim arkadaşlıklarım konusunda bir kez daha yanılmadığımı görmek çok güzeldi açıkçası...

5 yorum:

  1. emeğinize sağlık en güzel foto senin kuklanın arkasında durduğun foto :))

    YanıtlaSil
  2. Canım benim hakkını helal et, o yorgunlukla onca yolu geldin. İki arada bir derede seni ne aralık gördüm, ne konuştuk inan hatırlamıyorum bile heyecandan :))
    MUUUTLAKA EN KISA ZAMANDA UZUUUN UZUUN GÖRÜŞELİM CANIM BENİM. SENİ SEVİYORUM :))

    BU ARADA SERGİ SÜPER ÖTESİYDİ :))

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar ellerinize emeginize saglik harika seyler yapilmis.
    Canim anneler günün kutlu olsun,

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Ellerine saglik...
    Bayagi emek verildigi goruluyor, Allah razi olsun guzel ugrasilar bunlar...Epey yorulmussundur ama karsiligini gorunce eminim butun yorgunlugun geciyordur...
    Rabbim basarilarinizi daim etsin..
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Gercekten ne kadar harika güzel seyler yapmislar.Tüm emegi gecenlerin ellerine kollarina saglik. Mukocum böyle sanal dünyada tanisip sonrada bulusmak kisi yakindan tanimak kim bilir ne kadar güzeldir.Bizim burda arkadaslar bulusma düzenlediler fakat ben gidemedim.Bahar yine düzenlicekler demislerdi.Insal. bana kismet olur.Sana güzel bir hafta diliyorum,sevgiyle kal.

    YanıtlaSil