3 Ocak 2010

Yardım Etkinliği ve Kursiyerlerim...

Image Hosted by ImageShack.us

Çok sevdiğim arkadaşım
Beyhan'nın bir forumu var çok cici çok şeker insanların paylaşımda bulunduğu ve kendi aralarında etkinlikler düzenlendiği aynı sahibesi gibi çok sevdiğim bir forum,

kadınca forumunda düzenli olarak yapılacak etkinliklerin ikincisinde ev sahipliği yapıyorum.


Derince Belediyesi tarafından yeniden elden geçirilen Şefkat Mağazası, yüzleri güldürüyor. Daha önce ikinci eşyaların bulunduğu Şefkat Mağazası, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın duyarlılığı sonucu yepyeni giyim eşyalarıyla donatıldı.
Mağazada, yeni ve kaliteli bay, bayan ve çocuk giyim eşyaları rafları süslüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar önce Derince Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne giderek alışveriş çeklerini alıyor daha mağazaya giderek diledikleri gibi alışveriş yapıyor.

Bu şefkat mağazamızda ihtiyaç sahipleri aradıkları herşeyi bulabiliyorlar ama son zamanlarda gelen istekler doğrultusunda örgüye ihtiyaç olduğu için ilçemizde bunu duyurduk ve yardım etmek isteyen bayanlar kendi ördüklerini teslim etmeye başladılar.Bende bu durumu kadınca forumunda paylaşınca saolsun sevgili Beyhan'cığımın da desteği ile böyle bir etkinliği başlatmış olduk.

Şimdi yapilicaklar, 4 yas üstü yani 4-5-6-7-8-9-10-11-12 yaslara kadar süveter, atki, sapka bere, yelek, hirka, yani ne örebilirsek örmeye calisacagiz, örgü oldugu icin tam kis zamani bir faydasi olur düsüncesiyle 1 ay gibi bir süre koyduk...

Sayi yok yani istedigimiz kadar örebiliriz yani 27 Aralik 2009- 30 ocak 2010 tarihleri arasinda etkinligimiz baslamistir, ve sayi yok arkadaslar istediginiz kadar örebilirsiniz, 1-2-3 hic fark etmez, sonucta ihtiyac sahibi cok kisi oldugu icin direk magazaya gidicek bu yapilanlar.

Etkinliğe katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilirler.Hatta isteyen her arkadaşım bannerini blogunda yayınlayabilir ve çok da sevinirim katılımınız olursa, aslında benden çok bu örgülere ihtiyacı olan çocuklar sevineceklerdir.




İşim çok iyi gidiyor bazı eksikler düzelmeye başladı bile,hani benim kafama taktığım bazı kursiyerlerimin kabaca konuşmaları düzene girmeye başladıkça daha çok seviniyorum,hele emeklerimin karşılığını görmek inanılmaz mutlu ediyor beni,bir kısmı pantalonları bitirmek üzere.

Kurs ortamı çok güzel hale gelmeye başladı,birbirimizi tanıdıkça hem eğlenceli,hemde iş yaparak geçrilen günler oldu çok şükür.

Geçenlerdemüfettiş geldi sınıfa benim elim ayağıma dolaştı tabiri caizse,sonuçta ilk denetlenmem di ve çok tedirgin olmuştum.Ama sonuç mükemmeldi,defterlerimi inceledi herşeyin doğru ve yolunda gittiğini söyleyip imzasını çaktı müfettiş bey:D
asıl güzel olanı kursiyerlerime hocanızdan memnun musunuz sorusunu sorduğunda aldığım cevap beni nasıl mutlu etti anlatamam,hepsi benden ne kadar memnun olduğklarını,benim çok sabırla onlara yanaştığımı hepsiyle tek tek ilgilendiğimi ve beni seneye yine burada görmek istediklerini söyeldiler...VE bana dönerek "ooo hocam ne güzel kursiyerleriniz sizden çok memnun" diyince bende "onlardan memnunum her şey karşılıklı, onlarda beni dinliyorlar ve sayıyorlar öylede olunca sonuç böyle güzel oluyor" dedim.







Yanımda makinamın olduğu gün kursiyerlerimden birinin eteğinin bitmiş halini de çektim,aslında bir çok güzellikler var ama zamanla onları da paylaşıcam inş,bu ilki olsun .



18 yorum:

  1. Merhaba Mukocugum,
    Harika bir etkinlik. En guzel yani da, gercekten faydali olusu ve ihtiyac sahiplerine gidecek olmasi. cok tesekkurler.
    Fakat nasil katilacagiz, bunu biraz aciklarsan sevinirim. Orgulerimizi nereye gonderecegiz, ne yapacagiz? Bu detaylari da bilirsem ben varim canim.
    Not: Yeni isin hayirli olsun. Cok sevindim senin adina:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba canım,örgüler bana gönderilecek,mail adresime bir mail atman yeterli olacak ben adresimi göndericem inşallah.

    çok sevindim canım katılmana:)
    çokk teşekkürler güzel dileklerin içinde...

    YanıtlaSil
  3. Mukaddercim bende katılacam inşallah yaş önemli mi örgülerde ne zamana kadar süremiz var

    YanıtlaSil
  4. merhabalar... şirin'in sayfasında okudum bu kampanyayı. tam da ben de böyle bir ihtiyaç arıyordum. annem artık yünlerden bir cok atkı bere ördü. ancak ben tam olarak ihtiyaç sahibi bir yerler aradığım için gönderemedim. adres gibi detay verirseniz gönderebilirim.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar mukocugum, etkinlik icin kolayliklar dilerim.
    Cok güzel ugrasilariniz var.
    Canim sana bir ödülüm var blogumda, sevgiler....

    YanıtlaSil
  6. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ...
    bende bir kaç sene hobi kurslarına katılmış biri olarak yaptığınız iş için tebrik ediyorum sizi ..
    insanın severek üretmesi güzel şey...

    yine beklerim
    sevgiyle kalın ...

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşım bloğumda ödülün var. Sevgiler... Mihriban...

    YanıtlaSil
  8. bende hediyeniz var bloğuma buyurun lütfen

    YanıtlaSil
  9. Canım ne güzel bir etkinlik böyle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Canım çam sakızı çoban armağanı bişeyler hazırladım gönderecem kısa zamanda inşallah bende bir bildirimin var gelip alırsan sevinirim

    YanıtlaSil
  11. Canim tebrikler bende keske orda olsamda kursa gelsemde sende benim ögretmenim olsan.Bu aralar aklima takildi dikis dikmek.Böyle dergilere bakip veya magazalara bakim aynisindan istedigim renkte kendime dikmek ne güzel olurdu.Tabi ögretmenimde sen olursan harika olurdu.Ögrencilerin cok sansli bence.Ayrica öyle bir magazanin olmasi cok süper ,insal en hayirlisini diliyorum.Benim sayfam hacklendi,bende büzden kendime yeni bir sayfa acmak zorunda kaldim.Eger beni yeni sayfamda ziyaret edersen sevinirim: Yeni adresim www.yarenletarifler.blogspot.com
    Güzel bir hafta diliyorum,sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  12. aa derincede böyle bişey olduğunu inanın bilmiyordum Gölcük de oturan biri olarak bilseydim bende bişeyler götürürdüm ama öğrendiğim iyi oldu. sağolasın. işinizde hayırlı olsun...darısı başıma:))

    YanıtlaSil
  13. aa derincede böyle bişey olduğunu inanın bilmiyordum Gölcük de oturan biri olarak bilseydim bende bişeyler götürürdüm ama öğrendiğim iyi oldu. sağolasın. işinizde hayırlı olsun...darısı başıma:))

    YanıtlaSil
  14. @keyfeseyran ,4 yaş ve yukarısı diye beliledik biz küçükler için yeterince var zaten şefkat mağazasında örgüler.30 ocakta gönderimler başlıyacak.


    @ denizanası,mukadderozturk@gmail.com adresime bir mail atarsanız adresimi yazarım size,şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  15. @ ayşe ablacım biraz geç oldu ama ne olur kusurauma bakma çokkkkkkkkk teşekkür ederimmm...



    @bende teşekkür ederim sevgi...

    YanıtlaSil
  16. @ mihriban çok teşekkürler...


    @semra saolasın...

    YanıtlaSil
  17. @ tazenane,teşekkürler canım...


    keyfeseyran çok teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  18. @ yarencimm ne güzel olurdu keşke öyle olsa :S
    ziyaret etmezmiyim canımm hemenn hemdeeeeeeeee..


    @ teşekkürler melekk çok uzak değilsin nasılsa götürrüsün sende:)

    YanıtlaSil