10 Mart 2008

Mimlenmişim,mimledim:)

Sobe gibi ona benzer bir oyun,sevgili arkadaşım Arzuhal http://arzu-hal.blogspot.com/ mimlemiş beni ona teşekkür ederek bende mimlemeye başlıyayım bari..
*****
Canım Ayşe'm; onun blogunu ilgi ile izlerdimm çömezlik zamanlarımda yorum bile yazamazdım:) ona bir gün dedm ki "ben sana yorum yazmak istiyorum ama olmuyor " saolsun oda bana şu anda kullandığım bloğu almış yorum yazmaya öyle başladım vee onun "sende yaparsın hadi artık sende yaz " teşvikiyle başladım blogda yazmaya.Onun yazılarını ,yaptıkları faaliyetleri okumayı çok özledim ,inşalalh en kısa sürede yine aramızda olur..
*****
Selma'cımmmmmm canımm arkadaşımm sanaldan tanıdığımm artık dostum dediğimm biricikk güzel yüzlü arkadaşım.İyisi kötüsüylee doğrusu yanlışıyla birbirimizin hep yanında olduk üç yıldırr,ölene dekk hep böyle devam eder inş..
*****
Eda'mmmmmmmmm deli doluu canım arkadaşımm ,blogumun yapım aşamasında çok başını ağrıttım kullandığım şablon Eda'mın sayesinde teşekkürler canımcım..
*****
Bebişler forumundan tanıdığım Aysun'cum,ilk yorum yazanlardan dır saolsun,tanışma palnları yapıp gerçekleştiremediğimiz arkadaşım inşş tanışacaz ama,çok istiyorum,İbrahim Berk'in büyüdüğünü görmekk birlikte herşeyine sanki onunla yaşıyormuş gibi uzaktanda olsa şahit olmak çok güzel..
*****
İlk blog arkadaşlarımdan,her zaman sıcakkanlılığı ile yaptığı içten samimi yorumları ile ilgi odağım olmuştur.Çokda güzel pastalar yapar..
*****
Bu sabah başını ağırttım,bana nasıl yakalandığına pişman olmuşsundur kahvede :D bloga müzik eklemeyi öğrendimm sayende canımm çokk teşekkürlerrrrrrrrr..
*****
Bilun;tatlı dillii sıcak kanlıııı içtenn samimiiiiiii ,bilmiyorumm ama son günlerin moda tabiri ile elektirik aldığım kişilerden birisin..
*****
Aynur'cum da sıcak, içten ,samimi,hele kahvede ilk özel sohbetimizde konuştuklarımız aklıma geldikçe halen gülerimmm..
*****
Aslında takip ettiğim tüm arkadaşlarım için yazacak bir şeylerim elbette var,en azından ilgimi çekmeseler ,kendime yakın görmesem takip etmezdim,tek tek yazmadım ki sizleride başka arkadaşlar mimlesin güzel bir oyun hoşumada gitti..Umarım mimlediğim arkadaşlar da istediği arkadaşlarını mimlerler..

4 yorum:

  1. ay canım benim ya ne demek başını ağrıttım bir yardımım olduysa ne mutlu bana yaptığın yorumlarda arkadaşlar için çok güzel olmu hoşçakal

    YanıtlaSil
  2. ben de arda verdanın blogunu özledim keşke geri dönseler.
    ne güzel arkadaşlıkları ilerletmişsiniz. allah muhabbetinizi arttırsın :D
    blogları okumak, birbirinden fikir almak çok güzel. bilmediğim birsürü şey öğreniyorum bloglar sayesinde.

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuzu ziyaret ettim. Çok içten ve samimisiniz. Ömer'le ders çilenizi izledim inanın aynı oğlumla ben. Demekki herkeste aynı.Rabbim evlatlarınıza sevdikleriyle birlikte hayırlı bir ömür versin.Bende beklerim. Sevgiler...Selamlar....

    YanıtlaSil
  4. Tabiki yardımın oldu Rümeysa'cım tekrar teşekkürler..

    Evet bende çok özledim Talha'nın annesi inş geri döner tek temennim bu..
    Arkadaşlıklarım konusunda da aminnnnnnnnnnnn :)
    Bende çok seviyorum bloglar arasında gezmeyi farklı kişileri okumayı..

    Hoşgeldin Mihriban,hakkımdaki bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim,evet kesinlikle artık hepsinin aynı olduğunu bend edüşünmeye başladım:) Rabbim hepimizin evladına hayırlı bir ömür versin inş..Hemen geliyorum bloguna ziyarete..

    YanıtlaSil