2 Ocak 2011

Yaşananlar...


Uzun bir aradan sonra merhaba,nasılsınız bakalım ben iyi değilim açıkçası ,üzgün mutsuz keyifsiz huzursuzum:( Az önce oğlumu gönderdim Bolu'ya bir haftadır yanımızdaydı ,güzel şeylere nasıl da çabuk alışıyoruz ,sayılı çabucak geçip gidiyor işte aylardan sonra ilk kez bu akşam çok kötü oldum,alıştım sanıyordum onsuzluğa ama alışmamışım demek ki:( Giderken "hiç gitmek istemiyorum ,nasılda geçti bir hafta" demesi belkide beni kötü yapan:( Sağlığı sıhhati keyfi yerinde olsunda varsın ayrılıklar olsun diyorum ama içim ağlıyor maalesef:(


Bunun dışında her şey yolunda,işe gidip geliyorum pırıl pırıl 32 öğrencim var her biri ayrı yetenekli çok şükür beceriksiz yok bu dönem sadece eli ağır olanlar var o kadar da olacak,geçen yıl beni uğraştıran pek çoktu çünkü.Kursumuz başlayalı üç ay oldu üç etek,iki pantalon ve iki buluz diktiler bazılarıda elbiese dikimine geçti.Başlarda dikiş dikimini hiç bilmediklerini düşününce şimdi geldikleri yol beni çok gururlandırıyor açıkçası bir şeyler öğretmek bunu karşılığını almak,sevilmek sevmek çok güzel bir duygu.


Küçük oğluma gelince okul durumu iyi gidiyor çok şükür ödev yaparmısın yaptın mı demiyorum artık beni üzmüyor bu konuda,ama çokk çokk iyi değil ortada gidiyor işte...bunda ki etken sürekli öğretmen değişmeleri  çok önemli bir etken bence mahvuldu yavrum dördüncü sınıf ve altıncı öğretmenleri hatırlarsınız daha önceleri paylaşmıştım bu konuyu ikinci sınıfta uzun çetrefelli yollardan geçmiştik ve  ikinci sınıfın ikinci dönemi kadrolu öğretmenimiz gelmişti,üçüncü sınıfta öğretmen değişmeden okudular ama bu yıl öğretmenimiz doğum iznine ayrılınca  sene başından itibaren ikinci öğretmen geldi ne olacak halleri bilmiyorum,gerçi sınıf öğretmenimiz ikinci dönem gelecek "ben onları toparlarım" diyor ama dördüncü sınıf nasıl olacak bilmiyorum...


Hafta sonu yeğenimin doğum günü vardı annemlerin evinde yapılar kutlmayı çok güzel bir gündü,birde gözlük vermiş doktor tam bilmiş olmuş zaten öyleydi de şimdi de gözlüklü olunca dahada bilmiş olmuş...aşağıdaki fotoğraflar o güne ait...







Son olarakda kısacık bir zamn ayırıp aşağıdaki yazılanları yaaprsanız hiç tanımadığını küçük öğrencilere faydanız dokunmuş olacak son oylama tarihi 10 ocak lütfen ihmal etmeyin arkadaşlar,arkadaşım için çok önemli ve tabiki o küçük çocuklar içinde...

Favori Altın’ın okullar için düzenlediği bi kampanya var. Bazı okulların ihityaçlarını karşılayacak.Ben Niğde İlinin Çiftlik İlçesinin Çınarlı Köyünde fakir bir okulda öğretmenlik yapmaktayım. Bu kampanyaya okulumu kaydettim.Fotokopi makinası kazanmak için.. Bu makinaya, çocuklara daha iyi eğitim hizmeti sunabilmek için gerçekten ihtiyacımız var. Sizlerden istediğim aşağıya yazacak olduğum adımları facebook hesaplarınız üzerinden takip ederek okuluma destek olmanızdır. Bu bir maddi yardım değildir. Sadece okulumun adını bulup oy vermeniz yeterli. Bir hayra vesile olan onu yapmış gibidir diyorum ve okuluma oy verebilmeniz için ne yapmanız gerektiğinizi aşağıya yazıyorum. Bu işlemlerin birer tıklama işlemi olduğu düşünülürse 2-3 dakikanızı alacaktır sadece.







1) Facebookta arkadaş aranan yere “Favori Jewellery (Turkey)” yazın.
2) Zaten siz daha yazarken görünecektir. Aşağıya çıkan sonuçlar arasında.çıkınca tıklayın.
3) Sağ üstte “Beğen” e tıklayın.
4) Aşağıdaki küçük bir kız çocuğunun olduğu kampanya resminde “Hemen Katıl” a tıklayın.
5) Temel bilgilere erişim, Bana e-posta gönderme, Duvarıma yazma,Profil bilgilerime erişme… vb. şeyler için izni isteyecek sizden. Sağ altta mavi kutucukta “İzin ver” e tıklayın.
6) Sonra aynı kampanya resmi karşınıza gelecek. Yine “Hemen Katıl” a tıklayın
7) Sonra bilgilerinizi doldurun(ad soyad vb.). Bu bilgilerin altındaki “Kaydet” e tıklayın.
8) Turuncu bir kutucuk içinde “Bilgileriniz kaydedildi. İstediğiniz okulu desteklemek için tıklayınız” diye bir uyarı çıkacak. “tıklayınız” kelimesinin üstüne tıklayın.
9) Son aşamada da Çınarlı İlköğretim Okulu’nu- NİĞDE-Çiftlik- bulup, sağdaki “Destek ol” butonuna tıklayın ve oy verme işleminiz tamamlanmış olacak. (Okulu bulmak son derece kolay çünkü liste alfabetik sırayla hazırlanmış.)


LÜTFEN siz de oy kullandıktan sonra bu mesajı listenizdekilere iletin.Desteğinize gerçekten ihtiyacımız var.Şimdiden Allah razı olsun. Desteklerinizi bekliyorum.

16 yorum:

  1. Allah kavuştursun arkadaşım ,evlat hasreti hiç bir şeye benzemiyor ama eninde sonunda yuvadan ayrılacaklar ama bu gün ama yarın Rabbim yeterki sağlık versin.
    Okul yazısını sitemde paylaşmak istiyorum bir nebze faydamız olursa ne mutlu bize sevgiler

    YanıtlaSil
  2. aminn arkadaşım aminn,haklısın ama biraz erken olunca böyle oldum bu sefer...

    tabiki sevinirmm arkadaşım adına bende ve teşekkür ederimm

    YanıtlaSil
  3. ALLAH KAVUŞTURSUN..ALLAH GÜZEL NEDENLERDEN DOLAYI AYIRSIN YAVRULARIMIZI BİZDEN...

    YanıtlaSil
  4. aminn inşşş aminnnnn

    YanıtlaSil
  5. canommmm,Allah kavuştursun gülom,
    alışılmıyor ama alışmak zorunda kalıyorsun yada öyle sanıyorsun,evlat bu hiç bir şeye benzemiyor,kir kokuları bile anneye mis geliyor :)
    Allah acılarını yokluklarını göstermesin,sağ olsunlar yeter nasılsa kavuşulur demi güzel gözlüm ? :))

    YanıtlaSil
  6. oy oyy kimleri görüyorum burada uzunnn bir aradan sonra hoşgeldinnnn bitanemmm

    amin canım aminnnn,sen beni iyi anlıyorsun tecrübelisin ned eolsa

    de canım de:))

    YanıtlaSil
  7. Allah kavuştursun öncelikle...Bende 4 yıl ayrı kalmıştım bilirim ayrılığı,her seferinde bu kez ağlamıycam dediğim çok oldu benimde ama hiç sözümde duramazdım o konuda hemen açıverirdim çeşmeleri

    Oğlum uyuyunca destek için zaman ayırıcam inşallah.. teşekkürler duyarlı davranışınız için...

    Resimlere bakılırsa sizde bizim gibi bayaa kalabalık bir ailedensiniz anlaşılan
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Canim ayriliklari hic sevmem :( Allah saglikla tez zamanda tekrar kavustursun insal. Kücük oglusada basarilar diliyorum. Yegeninde dogum günü kutlu olsun.Kucak dolusu sevgiler canim:)

    YanıtlaSil
  9. Allah kavuştursun arkadaşım tatlı ayrılıklar olsun mutlu olduğunu bilmek dünyalara bedel. Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. halimden anlayanlardan birisiniz o halde sevgili utkunun annesi
    teşekkür ederim aminn inşş...

    evett oldukça kalablaık bir aileyiz sadece bir kısmıydı fotoğraflşarda olanlar eksiğimiz çoktu o gün:)

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkürler yarencim sağolasın

    YanıtlaSil
  12. tılsım sanat evii aminn arkadaşım aminnn,çok haklsınn

    YanıtlaSil
  13. Güzelim ALLAH kavuştursun erkek çocukları çok çabuk uçuyor yuvadan. benimde büyük oğlum 14 yaşında ayrıldı.istanbul'da okuyor. çok iyi bilirim evlat özlemini.Onlar için katlanıyoruz.Bugün gördüm bloğunu çok güzelmiş. kampanyaya da katılmak isterim umarım geç kalmamışımdır. sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Hoşgeldin akasya ağacı bloguma:)
    Aminn inş aminnn,herşey çocuklarımız için değil mi zaten.

    yok yok geç değil 10 marta kadar uzamış süre çok teşekkür ederimm ilgin için...

    YanıtlaSil
  15. sevgili muko öncelikle başın sagolsun canım aşagıda okudum bende babamı kaybedeli 8 ay oldu üzüntüsü hep var ama ne diyelim annelerimize kalanlara saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin mevlam.cocuklarımızı bahtiyar eylesin sevgilerimle canım....

    YanıtlaSil
  16. çok teşekkür ederim selinka sanada rabbimden sabır diliyorum çok çok acı bir durum...

    YanıtlaSil