1 Şubat 2010

Bir Çok Şey...

Uzun bir aradan sonra merhaba,yoğun günlerde hiç yazmak istemedim,hani bazen olur ya bende beni takip edenler bilir bazen bir durgunluk çöker üzerime blogu günceleyemem,bir çok blog arkadaşımı okuyorum fakat yorum yazamıyorum işte böye günlerdi yine geçen bir ay.Çalışmaya devam ediyorum,herşey düzene girdi çok şükürçocuklar ve ben alıştık bu duruma,heleki ilk aylığımı almak çokk- güzeldi valla ne yalan söyliiimm:)

Neyse geçtiğimiz günlerde neler yapmışız onlardan yazalım artık:P
Okullar kapanmadan bir hafta önce kadardı sanırım Ömer Talha'mın yine bir satranç turnuvası vardı tabiki sonuç yine hüsran,altı maçtan sadece ikisini kazandı beyimiz.Son maçında tam tamına 70 dk içerde kaldı dedim bu sefer yenecek galiba ama yine olmadı,çünkü maçın başladığı ilk 15 dk da mutlaka çıkardı yensede yenilsede.Köstek olmuyorum hiç bir şekilde her defasında dahada motive etmeye çalışıyorum.Artık nasip, birazda istek olsa evde hiç oynamıyor abisiyle biraz oynasalar böyle olmaz adım gibi eminim.çünkü tatilde her gün oynadılar ve abimizn dedği "bayağı güzel oynamaya" başladı,bakalım bundan sonrakilerde neler yapacak...


Gelelim karnelere Ömer'de herşey yolunda çok şükür,biraz daha çalışşsa fena olmayacak çünkü iki tane dördü var.Enes'in ise bir zayıfı var bir ikisi gerisi dört ve beş çok şükür diyorum buna geçen seneyi düşününce.






Okullarla birlikte bende tatile çıktım iki hafta evdeyim çok şükür.geçen hafta Ankaraya selom'a gittik oğluşlarımla birlikte,çok güzel dört gün geçirdik,canımm güler yüzlü, misafirperver arkadaşım benimm bizi çok güzel bir şekilde ağırladı,güleryüzü ve samimiyeti herşeye bedeldi zaten.

Yukarıdaki fotoğrafta ankaraya giderken otobüste oğluşumla ben ve Ankara'da Ömer buzda kaydı ve ilk olmasına rağmen çokda güzeldi bence.



Bu fotoğrafta ise yine gezdiğimiz günlerden birinden kalma karelere yansıyanlar var.Arkadaşım Selma ve kızı Emine ,oğlu Oğuz, ben ve oğluşlar Enes ve Ömer Talha...




Anıtkabire gitiik,çok güzeldiiiiii,hele müze süperdi ya bayıldım ben,geçmişimizde neler yaşamışlar neler çekmişler bizzat yaşamış gibi oldum,Çanakkale savaşını ve Sakarya meydan muharebesini canlandırmışlar top tüfek sesleri ile sanki o anları yaşadım.Şimdi bizler ne kadar rahat yaşıyoruz ki hepsi onların sayesende...

Müzeden hiç çıkasım gelmedi,Ömer sıkıldı aslında ilgisini çeken sadece maket gemiler oldu.Aaa unutuyordum Atatürk'ün balmumunundan yapılmış heykeli ne kadar sahiciydi öyle,sanki her an çıkıpda yanıma gelicekmiş gibiydi.













Biz Ankara'ya giderken burada hava karlı ve fırtınalıydı ama Ankara'da hiç kar yoktu ama soğuk çok soğuktu,çok üşüdüm ben böyle soğuk görmemmiştim daha önce.

Orada ki son gecemizde bir kar yağdı her yer bembeyaz oldu. Bu fotoğraflarda dönüş yolunda çekildi,kartopu bile oynadık desem abrtmış olurmuyum bilmem ama en azından oyndık işte çok uzun süreli olmasa bile:)











Arkadaslarım ayşe ablacım, href="http://kurdelem.blogspot.com/">mihriban,semra, keyfeseyran ,bu Günes Isigi ödülü ile beni çok mutlu ettiler.Ancak çok geç olduğu için kurallara uymuyorum ve bu ödülü listemdeki tüm arkadaşlarıma armağan ediyorum bende.

Kendilerine cook tesekkür ediyorum.
Allahim herkese günes isigi kadar saglik, günes isigi kadarda saadet ve mutluluk versin insallah.



Vee gelellim son ve bence en önemli konumuza muhtaç çocuklarımız için örgü etkinliğimiz vardı okumak isteyenler buraya buraya lütfen çok güzel işler çıkıyor,ve gönderenlerin ördükleri elime geçmeye başladı güzel ve duyarlı arkadaşlarım olduğu için kendimi şanslı hissediyorum ve tabiki asıl şanslı bu soğuk günlerde başlarında bir beresi bile olmayan, sırtlarında bir yeleği bile olmayan o çocuklar olucak,daha teslim etmedim herkesin göndermeleri bitsin gidip yerien teslim edicem ve size fotoğraflarını ve kimlerin gönderdiklerini tek tek göstericem inş.

Çok uzun birpost oldu farkındayım üşenmeyip okuyan herkese şimdiden teşekkürü bir boç bilirm efenim:)

10 yorum:

  1. uzun süreden sonra dönüş muhteşem olmuş ...
    tatilinizin geri kalanı da iyi geçer inşallah...

    YanıtlaSil
  2. ohh sefan olsun bacımm gez toz hakettin çalışansın nede olsa maaşınında bereketini gör hatta harcama zula yapmalısın :))kıs bnm hapın adı apple cider vinegar ama sakın alma hem pahalı hem gr vermedim:((asıl seninki iyi 6 kğ ne güzell adı nee:))bn meksika biber hapı alıcam bu hapları bitirince isarf olmasın o kadar para verdim demi:))hem bn senden daha kiloluyum sanki:))ama aynı modeliz emin ol kıyafet anlamında:))anladı sen onuu zayıflarsam boy boy resim koyarım dermişim havam olsun demii:))saglık olsun ama zayıfta olalım kıss valla dogumdan sora kilolar aldı başını gidio elifi torunum sanıcaklar ödüm kopuyo ehu ehu:((sevgiler şekerim ve iyi tatiller son hafta tadını çıkar valla anam post gibi olmuş kaçtım

    YanıtlaSil
  3. Sevgiler Muko Ablaci gim ..Calisma haatin hairli olsun,tatil de cok guzel gecmise benzior Masaallah1

    YanıtlaSil
  4. üşenmedim okudum canım :)
    seninle kışlar bile bahat oldu gülom,
    benim can dostum bir dahakinde inşallah yaza denk gelir daha güzel ve rahat gezeriz en azından titremeyiz değil mi? :)

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldin, özlettin kendini.
    İnsanın emeğinin karşılığını alması ne güzel, bereketli olsun, ağız tadıyla harcı paranı.
    Çocukları başarılarından dolayı kutluyorum.
    Ankara seyahatiniz de çok güzel geçmiş, evet soğuktur ama nem olmadığı için eve girince ısınırsın:)
    Özletme , bu kadar arayı açma artık, sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. muko buraya yumruk havaya:))başarılı bi 2. dönem sana güzel öğretmenimm kıs yaptıklarınızı resimlesen varya çok malzemen olar hee:))

    YanıtlaSil
  7. merhabaaa.uzun bir aradan sonra blog turlarıma başladım.ankara resimlerini görünce çok sevindim.özellikle de anıtkabir resimlerini.eee ne de olsa memleketim.sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Oh ne güzel gezmisin Mukocum,keske yaza yine gelsende tanissak ne iyi olurdu.Insal yine gelirsin ne güzel olur:)Anlatirken gözümde canlandirdim,ic cektim,bende özlemisim bayagi.Ayaklariniza saglik.Kucak dolusu sevgiyle kal Mukocum.

    YanıtlaSil
  9. Mutlu we stressis bir hafta dilerim Muko´ya :)

    YanıtlaSil
  10. Mukocum seni görmek ne güzel dönmene sevindim mimi cevaplamanada sevgiler

    YanıtlaSil