15 Şubat 2009

Sevgi Ödülü





Canım arkadaşım:narıshim ,biricik dostum : selom ,tatlı kızların annesi zeynep: gülücüklerimzeynep ,tatlımı tatlı Efe'ciğin annesi: annecik ,anneler günü etkinliği sayesinde tanıştığım arkadaşım ilkay: 3prenses , adı gibi yaman olan Efe'nin annesi:yamanefe , çok ama çok tatlı olan Nazlı Berra'nın annesi: mısırpatlağı , yine çok tatlı olan Çise'nin annesi:fatma , beni bu ödüle layık görmüşler hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar beni unutmayıp bu ödüle layık gördüğünüz için...


Şimdi ise işin zor kısmı olan 7 kişiyi seçmek aslında gönül istiyorki tüm blog listemde yer alan arkadaşlarıma bu ödülü vermek fakat kuralı bozmamak gerekiyormuş.


Seçtiğim yedi arkadaşımı seçerken ödül almamış arkadaşlarıma dikkat etmeye çalıştım.


Canım ayşem ,blogtan önce forumda tanıştığım yüzyüze görme şansına sahip olduğum, hasas, iyi niyetli süper bir anne.


Bloglardan tanıdığım yavrukuşun annesi sıcaklığını hissedebildiğim hem öğretmen hemde çok güzel bir anne olduğunu düşündüğüm yasemin/.


Yine forumda tanıştığım sevgili aysun,tatlı mı tatlı ibiciğin annesi hem işkadını hem çok iyi bir anne,bir türlü tanışmak kısmet olmayan canım arkadaşım.


Bloglardan tanıdığım, yazılarını okumaya bayıldığım, yazılarını okurken kâh ağladığım, kâh kahkaha attığım incegülüm.


Yorumların da ve blogun daki yazıların da enerji doluşuna hayran olduğum çiçeği burnunda anne olmaya aday olan zehra/.


Yaptığı yemekleri büyük zevkle takip ettiğim sadece yemek tarifi değil o tarifin yanında güzel yazılarını zevkle okuduğum yine sıcaklığını hissettiren sevgili arkadaşım disal.


Ve son olarak da blog manşette kendi reklamımızı yaptığımız yine yazılarını büyük keyifle okuduğum tarifleri çok güzel olan arkadaşım zerrin.

Haydi bakalım şimdi ödülü verdiğim arkadaşları haberdar etmek kural gereği ve siz ödülü verdiğim arkadaşlarım bakalım sizler kimlere vereceksiniz bu güzel sevgi ödülünü.


Blog listemde yer alan tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve sizlerin yorumları benim için çok değerli.

dipnot*ben bu postu bugün yani pazartesi günü yazdım ama tarihte pazar gününü gösteriyor ayarlarda doğru tarih var ama yayınlanma tarihi yanlış niyeyse düzeltemedim bir türlü?

3 yorum:

  1. canım benim ödülü verirken yanına yazdığın harika yorumda beni çok mutlu etti....

    bende senin yazılarını büyük bir keyifle okuyorum...seninle beraber senin çocukları büyütüyorum resmen...

    ağzına sağlık...ve çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. soğuk ve karlı bir ankara sabahından sıcacık sevgilerimle
    tebrik ederim

    YanıtlaSil
  3. Canım benim, canım, canım... Sevgiyle verilen her şey gibi, sevgiyle alıp bağrıma, yüreğime sardım güzelliğini. Teşekkür yetmeyecek biliyorum ama sen yine de kabul et emi?

    Çok öpüyorum... Sevgiyle...

    YanıtlaSil