6 Ağustos 2008

Üzgünümm hemde çokk..

Aslında ne yazacağımı pek bilmiyorum, düzensiz karışık bir yazı olabilir, düzenleme falan yapmadan şuan aklımdan geçenler ve olanları paylaşıcam..
Babamın biyopsi sonuçları iyi çıkmadı maalesef :( Pazartesi günü itibari ile kemoterapi başlandı,şu an için çok kötü yönde etkilenmiyor çok şükür inş tedavi boyunca böyle iyi olur,mide bulantıları ve halsizlikler oluyor ama bunlarda olağan şeyler..Hastalığının başlangıcında olması biraz teselli bizim için ,doktorlar tedavi ile düzelebileceğini söylüyor ,Rabbim neylerse güzel eyler, imtihan dünyasındayız elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef,dua etmekten başka..

On gündür annemlerdeyim bazı akşamlar orada kalıyoruz bazen eve geliyoruz ama sabah yine gidiyoruz,her anı birlikte geçirmek istiyorum insanın başına gelmeyince anlamıyor maalesef.. Gelen misafirlere hizmet etmek yorucu olduğu kadar babam için geldiklerini düşününce ve babamın mutlu olduğunu görünce yorgunluk falan kalmıyor büyük bir zevkle hizmet ediyoruz sakın ha yanlış anlaşılmasın misafiri çok severiz ailecek. Sadece gün içinde gelen kişilerin sayısı otuz ile elli kişi arasında olunca biraz koşturmaca içinde oluyoruz o kadar,gelen kişilerin çokluğunu görünce babamın ne kadar çok sevilen biri olduğunu bir kez daha anladık..Biliyorum ki rabbimde seviyor babamı ve çok acı çektirmeyecek inş ,hastalığı verdiği gibi kaldırmasını da sağlayacak ve babam düzelecek buna inanmak istiyorum..

****





Bahçemizde yok yok,annem ve babamın sayesinde tabiî ki, pazarda olan tüm sebzelerden tutun da meyvelere kadar haliyle bahçeden toplanan sebzelerle yapılan yemeğinde tadına doyum olmuyor..
Domates toplarken Ömer’de bana yardım etti ve çok hoşuna gitti,henüz yeni olgunlaşırken domatesleri seçmede bana yardımcı oldu ..



Ömer kendine yeni yeni oyun alanları buluyor son günlerde ki favorisi yukarıda gördüğünüz direğe tırmanmak ve kaymak..



Kuzenler ,halam ve eniştem den oluşan ailenin sadece küçük bir kısmı..







Ailece yenilen bir kahvaltı sofrasından görüntüler..




İlk kez çaydanlıktan bardağa çay dökmenin şerefine erişen Ömer beyimiz ve “teyze çay dökerken benim fotoğrafımı çeker misin “demesi sonucu karşınızda Ömer..



Yağlı boya resim tablosu yapan teyzesini izleyen Ömer..




Dayı ve yeğenleri ..








37 yorum:

  1. Allah-ü Teala babanıza acil şifalar versin. Dediğiniz gibi bunlar bizim için birer imtihan. İnşaallah bu imtihanları başarıyla veririz ve günahlarımıza keffaret olur.

    YanıtlaSil
  2. rabbim şifa versin canım. inşaallah en kısa zamanda hasarsız bir şekilde iyleşir sağlığına kavuşur. siz ne güzel bir ailesiniz. seveniniz nekadar da çok maşaallah. gerçek dostlar böyle zamanda belli olurmuş ya. maşaallah sizin nekadar da çok...
    gönlünü ferah tut canım inşaallah bunca kişinin duasıyla baban sağlığına kavuşacak...

    YanıtlaSil
  3. Mukocum babana acil şifalar diliyorum.Başlangıçta anlamanız çok şükür iyi olmuş,inşallah en kısa zamanda iyileşir.

    YanıtlaSil
  4. Bbabanıza acil şifalar geçmiş olsun...Böyle günde kalabalık ve birbirine bağlı bir aile olmak da çok önemli bu sayede zor günler çok daha çabuk atlatılır...

    YanıtlaSil
  5. ablacığım acil şifalar diliyorum şu bulunduğumuz mübarek günler hatırına inş. yaradanın izniyle baban sağlığına kavuşacak birazcık gönlünü ferah tut dualarımız hep sizinle inş. hayırlı haberlerini yazacağın günde en kısa zamanda gelir
    ne mutlu size böyle sıkıntılı gününde sizin yanınızda olan gerçek dostlara sahipsiniz

    sevgiler babanın ve anneciğinin ellerinde öperim

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Allah tan babana acil şifalar diliyorum.Rabbim hayırlısıyla içerisinde bulunduğumuz üç aylar yüzü suyu hürmetine babanızı sağlığına kavuşturur.
    Bu tür rahatsızlıklarda moralin öneminin büyük olduğunu biliyoruz.İnş.moralinin ve de sevdiklerinin duasıyla iyileşir.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar mukocugum,
    ALLAH´tan babaniz ve cümle hastalar icin acil sifalar diliyorum. Insallah tedavile güzel sonuc verir ve babaniz iyilesir canim, Allahim babaniza dayanma gücü sizlerede sabir versin. Saglikli ve mutlu yarinlar dilerim, sevgiler....

    YanıtlaSil
  9. mukommm,neler hissettiğini ve yaşadığını biliyorum Allah şifasını versin amcanın inş. ve tüm hastaların,elbet eninde sonunda sevdiklerimizden ayrılacağız, ama önce giden biz olacağız ama onlar,Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inş. ve bu güzel,kocamann,güleryüzlü aileniz hep böyle kocaman sofralarda mutlulukla buluşsun inş. canım...



    inanıyorum amcam atlatacak bu hastalığı...


    seni çokkk seven selonnnnn...

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz ve o güzel yorumlarınız için iyi ki varsınız..

    YanıtlaSil
  11. İçim cızzz etti, sanırım fazla uzun bir yorum yazamayacağım. Çok üzüldüm, acil şifalar, şu mübarek cuma vakti tüm dualar tüm iyi dilekler kabul olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  12. Canım Mukom, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bak göreceksiniz babacığın o illetten kurtulacak.. Moral çok önemli.. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Başında olması birkere çok çok sevindirici..

    Sımmsıkı kucaklıyorum. Babacığına yeniden geçmişler olsun.

    sevgiler.
    www.misssgibi.com

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,
    Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar nasip eylesin. İnşallah en kısa zamanda babanız iyleşir. Babalarımız bizim için çok kıymetli Allah onlara uzun ömürler versin.

    YanıtlaSil
  14. Canım çok çok büyük geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin...seni çok iyi anlıyorum benim de başımdan geçti...
    Sizlere de Allah güç kuvvet versin ki ona iyi bakabilesiniz...siz güşlü olun ki ona da destek olun her türlü...
    seni çok öpüyorum...bir şeye ihtiyacın olursa bana yazarsan sevinirm...
    dualarımız sizinle...
    sevgilerimle,
    ilkay

    YanıtlaSil
  15. cnm babana acil şifalar dilerim
    dualarım sizinle
    sevgiler

    YanıtlaSil
  16. inşallah en kısa zamanda iyileşir baban ve eski sağlıklı günlerine döner.başlangıcında bulunması çok iyi olmuş.Allah yardım etsin,üzme kendini,sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. allah şifa versin tek dayanağımız O
    bu arada oğlunun sınav sonucu ne oldu ya ben kaçırdım ya da sen yazmadın

    YanıtlaSil
  18. Mucocum tasinmam nedeniyle bloglara ugrayamiyordum,seninkinede ugramak bugün kismetmis ama okutuklarim beni coook üzdü canim,hemde cok.Allahim sifalar versin.Simdi etrafta o kadar cok duyuluyorku bu hastalik. Iste yenilen icilenin sehirli olmasi,havanin sehirli olmasi.Hersey hersey artik hormonlu malesef ,bunun faturasida bizlere böyle cikiyor:( Ama insal. Allahin izniyle baban sagligina kavusacak canim.Bol bol dua etmek lazimGecmis olsun canim.Sevgiyle kalin Mukocum.

    YanıtlaSil
  19. Canim benim babaciginin hastaligina cok üzüldüm. Allah'im insallah bir an önce ona acil sifalar verir. Ben de Tr'den dün döndüm ama hüzünlü döndüm. Benim de ablamin esi yani cok sevdigimiz enistemiz beyin ameliyati gecirdi. Son bir haftam cok kötü gecti. Ameliyat da cok iyi gecti ama aklim orada kaldi. Sevgilerimi yolluyorum canim.

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun mukocum, Rabbim acil şifalar versin, böyle sıkıntılar ancak sizin gibi büyük ve birbirine bağlı akrabalarla eş ve dostlarla atlatılabilir, güçlü olun ve dua edin.

    YanıtlaSil
  21. Canım çok üzüldüm, imtihan dünyası işte.. İnşAllah babacığın bir an evvel sağlığına kavuşur.. Allah acil şifalar versin. Sana ve ailene de güç ve sabır diliyorum. Dualarım sizinle...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  22. Canim,Elhamdulillah bu yasanilanin imtihan oldugunun bilincindesin ve masallah ailen de oyle gorunuyor. Allah acil sifalar versin babacigina. Size de kolayliklar ve dayanma gucu nasip etsin.
    Benim babamin da akcigerlerinde bir kitle vardi, o zamanlrda yasadiklarimi hic unutamam, bilirim cok zordur. Sukurler olsun babam (masallah) cok iyi simdi, ameliyatla kitle alindi.
    Canim, bolca dua ediniz, ins biz de ederiz. Allah bu mubarek uc aylar hurmetine sizi sevindirsin ins. Amin
    Sevgilerle
    Nurgul

    YanıtlaSil
  23. bloguma yeni gelen yorum yazan arkadaşlar hoşgeldiniz ve ilgi alakanız için çok teşekkürler..


    beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederimm tek tek yorumlarınıza cevap yazamadım ama bundan sonra inşş yine buralarda olmaya çalışacam ..

    çok garip bir duygu ki Rabbim alıştırıyor,alıştık demek çok kötü geliyor belki fakat ama garipde olsa acı gerçek ki alıştık..bu hastalıkla yaşamaya.ama en zoru babam için bencede bize bişey belli etmemeye çalışıyor bizm yanımızda çok mutlu güleryüzlü durmaya gayret ediyor bunun farkındayım,hep güçlü olur inş hep yüksek moralli de yener bu hastalığı..

    YanıtlaSil
  24. Canım benim, Rabbim babacığının yar ve yardımcısı olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Bu güzel ailesi ve onca seveni varken, baban kazandığı moralle atlatacaktır bu hastalığı.

    Hem bahçenin organik mahsulleriyle yapılmış, mis gibi yemekler kendine getirir onu meraklanma sen.

    Canım dualarımız sizinle. Çok öpüyorum güzel arkadaşım.

    YanıtlaSil
  25. canım rabbim babacığına acil şifalar versin. çok büyük bir imtihandır bu hastalıklar ve günahlarımızın kefaretidir. Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsin hepimize. Allaha emanetsin.. sevgiler

    YanıtlaSil
  26. babacığınıza acil şifalar dilerim
    yakından tanırım bu yaşanılanları
    :(((( siz başında yakalmışsınız ne mutlu ki.
    her şey güzel olacak merak etmeyin
    yaradanımızın mucizeleri çoktur.
    çok svglr NuNu

    YanıtlaSil
  27. Canım çok ama çok geçmiş olsun İnsanın canından can gidiyior dimi ailesinden bri rahatsız olunca Çok sabır diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  28. arkadaş listene eklediğin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  29. gönlünü ferah tut canım babağın sağlığına kavuşacak

    dualarım sizinle

    sevgilerr

    YanıtlaSil
  30. canım babana çok çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda allah sağlığına kavuşturur babacığını..

    resimler süper bayıldım...hımm o domatesler nasıl da mis gibi kokuyordur...

    sevgiler,

    YanıtlaSil
  31. Babamıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Dualarımız sizinle...Sevgiler selamlar...

    YanıtlaSil
  32. Sevgili Muko, babana acil sifalar diliyorum. Rabbim hem onun hem de sizin yar ve yardimciniz olsun. Dedigin gibi imtihandayiz. Farkinda olsak da olmasak da. Farkedip sabredenlerden, sabredip kazananlardan olalim insaallah.

    Sevgiler,
    Ayse Sule

    YanıtlaSil
  33. gecmıs olsun muko ablam
    rabbım acıl sıfalar verir insallah

    YanıtlaSil
  34. çok teşekkürler arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  35. mukocum daha önceki yorumumda da sordum ama cevabını alamadım oks sınavının sonucu ne oldu?Enes iyi bir puan almış mı?

    YanıtlaSil
  36. mukocum daha önceki yorumumda da sordum ama cevabını alamadım oks sınavının sonucu ne oldu?Enes iyi bir puan almış mı?

    YanıtlaSil
  37. gül'cüm maalesef hiç bir şey olmadı olamadı :(

    merak edersen bir önceki postta ayrıntılı yazdım ,öpüyorum seni canım hoşçakal

    YanıtlaSil